Zelf een evenement aanmelden Meedoen met Tel de zon

Keurmerken

Keurmerken

Zonnekeur installateur

De opbrengst van zonne-energie installatie is afhankelijk van de kwaliteit van de gebruikte onderdelen en de installatie zelf. Het is uiteraard wenselijk dat de panelen goed bevestigd zijn (ook bij extreme weersomstanigheden), uw dak goed waterdicht blijft, de installatie goed en veilig wordt aangesloten op uw elektriciteitssysteem en dat de installatie optimaal presteert.
Natuurlijk is het ook van belang dat de benodigde veiligheidsmaatregelen worden genomen tijdens de installatie, vraag erom bij uw offerte!
Een toenemend aantal installateurs is in het bezit van het Zonnekeur Installateur, een kwaliteits keurmerk voor installateurs van zonnepanelen. U vindt de aangesloten installateurs via Zonnekeur.nl

Zonnekeur Boiler

De kwaliteit van zonneboilers wordt door gecertificeerde instellingen gemeten. Het hieruit resulterende keurmerk Zonnekeur en dit wordt beheerd door de Stichting Duurzame Energie Prestatie Keur. Het label geeft aan dat het systeem voldoet aan diverse kwaliteitsaspecten, zoals onder andere de opbrengst aan zonnewarmte, de functionaliteit, de veiligheid en de duurzaamheid van zowel de zonnecollector als van de voorraadboiler. Op de website van DEPK is te zien welke zonneboilers in het bezit zijn van een Zonnkeur-boiler. Solar Keymark is het internationale kwaliteitskeurmerk voor zonneboilersystemen.
www.zonnekeur.nl